Venda exclusiva per a Comerš,
Hosteleria i ColĚlectivitats
9% descompte comandes online
Alimentaciˇ Folguera
c/ Doctor MartÝ i JuliÓ, 26
08903 L'Hospitalet
TelŔfon 93 449 65 67
[plÓnol]
[avÝs legal]
Empresa


empresa
Benvinguts a Alimentaciˇ Folguera

La nostra botiga ofereix als nostres clients productes de qualitat desde sempre. Tenim sempre els millor productes d'elaboraciˇ propia.

Hist˛ria del nostre negoci

L'inici comercial de l'empresa es remonta a finals del segle XIX quan Pere Folguera i Colomines inagurÓ una botiga de BacallÓ i d'alimentaciˇ al n║153 de la travessera de GrÓcia de Barcelona on es va creixer comercialment de forma progresiva.

MÚs endevant,ja amb els tres fills amb majoria d'edat,muntÓ una botiga del sector per cada un dels fills:Una parada al mercat de la Llibertat de Barcelona pel seu fill Remei,una a Sant AdriÓ del Besˇs pel seu fill Pere i una altre al Barri de Collblanc de L'hospitalet de Llobregat pel seu fill petit Eliseu,cap al 1932.I aquÝ comenša la nostra hist˛ria Particular:

Eliseu Folguera i Altayˇ es casÓ amb └ngela Altayˇ i varen fer creixer de forma espectacular aquest comerš durant la guerra civil i la dura postguerra de repressiˇ franquista.

Cap a mitjants dels 50 s'incorporÓ a l'empresa els dos fills del matrimoni: Pere Folguera i Altayˇ i Eliseu Folguera i Altayˇ que van seguir amb el ritme diab˛lic comercial d'aquells moments.

MÚs endevant, cap els 60 amb la mort d'└ngela Altayˇ, l'empresa entrÓ en uns moments molt difÝcils i que encara es varen tornar a complicar mÚs amb la crisis dels 70 i la mort al 1973 d'Eliseu Folguera i Altayˇ.Aquests anys van ser com els de la hist˛ria del nostre paÝs:transiciˇ,conflictes i il.lusions;destacant molt positivament les incorporacions al negoci de les dones dels dos fills: Rosa M¬ Gregori i Josefina Segarra.

Els anys 80,amb tots els canvis comercials de l'Ŕpoca es poden definir com de resistŔncia per˛ molt important perque avui en dia podem estar on som.

Al 1992,desprÚs de les olimpiades de Barcelona,s'incorporÓ a l'empresa El fill gran d'en Pere:Jordi Folguera i Gregori, i torna la tendŔncia positiva comercialment parlant.Cap al canvi de segle,tambÚ entra en el negoci el fill petit d'en Pere: Xavier Folguera i Gregori.

I a dia d'avui, aquÝ estem; venent des de bacallÓ a fruits secs i d'olives a t˛fones a les nostres 3 parades de mercat,a la nostra botiga de Collblanc i el nostre engr˛s destinat majoriatÓriament a l'hosteleria.

Salut i Rep˙blica!!!

PlÓnol

Faci clic per veure el plÓnol